Cerinte sistem

/Cerinte sistem
Cerinte sistem 2018-03-29T14:21:29+00:00

Sistemul SOLVI ERP este un foarte mic consumator de resurse.

Pentru server

HARDWARE – in functie de cerintele firmei partea de server a aplicatiei functioneaza bine incepand de la o configuratie cu un Pentium la o frecventa de 2.0 GHz cu o memorie de 512MB capacitatea hard discului fiind in functie de marimea bazei de date (se poate porni de la un HDD de 40Gb)

SOFTWARE – orice sistem de operare care suporta instalarea serverului de baze de date PostgreSQL cu versiune 8.4.1 (Windows XP, Windows VISTA, Windows 7, Windows SERVER, LINUX orice distributie – testat pe Fedora Core si CentOS, MacOS)

Pentru statii de lucru

HARDWARE – sistemul functioneaza pe calculatoare PIII sau mai performante, cu un minim de memorie de 256MB, spatiu liber pe HardDisk de 40MB

SOFTWARE – sistemul functioneaza pe Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7. De asemenea functioneaza si pe sistemul de operare Windows 98 SE, cu limitarea ca pe acest sistem de operare actualizarile trebuie facute de pe suport optic. Sistemul functioneaza si pe distributii de LINUX. Datorita multimii de distributii LINUX deocamdata a fost testat pe distributia LINUX Fedora Core 7 cu WINE 1.0-rc3

Este evident ca in functie de necesitatile firmei – volum de date, numar de utilizatori – cerintele pentru performantele serverului pot sa creasca si in ceea ce priveste puterea de procesare (procesor si memorie) si capacitatea de stocare a hard discului. Dar acest lucru nu este un impediment: oricand se poate trece la un server mai performant.

De asemenea pentru statiile de lucru se pot mari performantele sistemului daca se utilizeaza calculatoare mai performante. In special acest lucru este de dorit la generarea rapoartelor cu volum mare de date.

In masura in care vom primi date de la utilizatori asupra incompatibilitatii sistemului cu anumite configuratii acestea vor fi publicate pe site-ul nostru.