Auto

Auto 2018-03-29T14:21:32+00:00

Modul Auto SOLVI ERP – Sistem ERP CRM Performant

Modulul Auto este un modul operativ pentru urmarirea unui parc auto si de utilaje.

Toate mijloacele auto si utilajele sunt introduse in sistem cu un cod (numar de inmatriculare acolo unde acesta exista) si o denumire. La un mijloc auto poate fi specificat un sofer daca de obicei, sau intotdeauna, acesta este cel care il conduce.

Pentru fiecare mijloc auto si utilaje se pot introduce bonurile de combustibil care a fost consumat de catre acesta. Astfel pot fi urmarite consumurile pe masini si utilaje.

Daca se doreste se poate tine evidenta foilor de parcurs auto in care se introduc destinatiile mijlocului auto, numarul de kilometrii efectuati si alimentarile cu combustibil facute. Foile de parcurs pot apoi fi listate si, ceea ce este mai important, se poate intocmi un centralizator al foilor de parcurs pentru o perioada data (de exemplu centralizator lunar).

Din evidenta foilor de parcurs se poate genera un raport cu destinatiile unui mjloc auto intr-o anumita perioada. In acest mod se poate evalua costul lunar sau anual pe care il genereaza o anumita destinatie, sau poate fi o atentionare pentru o freceventa prea ridicata a unei anumite destinatii !

In afara acestor evidente legate de parcursul si consumul parcului, sistemul poate gestiona un set de evenimente legate de acesta. Se pot inregistra evenimente de orice tip: schimbul de ulei, realizarea inspectiei tehnice periodice, incheierea asigurarilor obligatorii, achizitionarea rovignetei, etc. Pentru fiecare eveniment se introduc date referitoare la conditiile in care acesta trebuie reinoit. De exemplu pentru asigurarea obligatorie se va introduce data in care aceasta trebuie reinoita, iar in cazul schimbului de ulei se vor introduce atat data cat si numarul de kilometrii cand acesta trebuie refacut.

Oricand se poate genera un raport cu ce evenimente trebuie sa aiba loc in perioada urmatoare. De exemplu un raport cu tot ceea ce trebuie facut pentru intretinerea parcului auto in saptamana sau luna urmatoare.
Daca in sistem este instalat Modulul Activitati atunci pot fi generate automat activitati atribuite unor utilizatori pentru realizarea operatiunilor de intretinere sau de reinoire a documentelor necesare pentru buna functionare a unui mijloc auto sau a unui utilaj.

Cateva din extensiile care pot fi realizate:

  • Pot fi realizate inregistrari contabile in baza bonurilor de combustibil inregistrate
  • Gasirea consumului mediu de carburant pentru un mijloc auto sau un utilaj
  • Intocmirea unui grafic cu evenimentele care trebuie sa aiba loc intr-o perioada urmatoare (sapatamana, luna, an, etc)

Alte module oferite de programul SolviERP:

Modulul Aprovizionare

Specializat pentru lucru in relatia cu furnizorii si urmarirea comenzilor de aprovizionare.

Modulul Aprovizionare

Mai multe informati despre modulul softului erp:
Vedeti detalii!

Modulul Contabil

Modul specializat in contabilitatea primara si de gestiune.

Modulul Contabil

Mai multe informati despre modulul softului erp:
Vedeti detalii!

Modulul Imobilizari

Include nomenclatorul de imobilizari cu date de perioadele de amortizare.

Modulul Imobilizari

Mai multe informati despre modulul softului erp:
Vedeti detalii!