Contabilitate generala

//Contabilitate generala
Contabilitate generala 2018-03-29T14:21:29+00:00

Modul Contabilitate generala SOLVI ERP – Sistem ERP CRM Performant

Modulul contabilitate generala, asa cum este norma, integreaza toate informatiile din firma pentru a ajunge la situatiile contabile necesare.

SolviERP este un produs 100% romanesc, produs si intretinut in Romania si, ca atare este actualizat in concordanta cu legislatia romana in vigoare. Ca si celelalte module, modulul de contabilitate generala este adaptat conform legislatiei din romania.

In sistemil SolviERP, operatiunile de masa se contabilizeaza automat, prin asocierea documentelor cu tipuri de inregistrari contabile, definite la implementarea sistemului. Dar permite si introducerea notelor contabile diverse, pentru inregistrarea situatiilor care apar in activitatea curenta a firmei.

Modulul de contabilitate generala genereaza situatiile contabile necesare cum ar fi: balanate de verificare, note contabile sintetice, fise de cont, balante analitice, fise jurnal si registre jurnal.

De asemenea in sistem exista implementate operatiuni de generarea automata a veniturilor si cheltuielilor, a inchiderii automate a TVA-ului si dce descarcare automata a gestiunilor de marfa cu amanuntul.

O alta facilitate a modulului de contabilitate generala este trasabilitatea: la fiecare inregistrare contabila se poate vedea intreg arborele care a dus la generarea automata a acesteia, cu detalii privind documentele, datele si modulele implicate.

De remarcat ca modulul de contabilitate generala, desi este gandit pentru a integra intreaga informatie din sistem, poate functiona de sine statator. Printr-un sistem de conturi analitice personalizate, in sistem pot fi detaliate soldurile conturilor pana la nivel de documente, ca de exemplu facturile neachitate, facturile neincasate, salarii neridicate. De asemenea prin utilizarea acestor conturi analitice personalizate se pot urmari costurile pe centre de cheltuieli.

Ca orice sistem complex, SolviERP are integrate proceduri de verificare intre inregistrarile contabile si inregistrarile documentelor primare in sistem cu rulajele si soldurile conturilor.

Alte module oferite de programul SolviERP:

Modulul Auto

Modul operativ pentru urmarirea unui parc auto.

Modulul Auto

Mai multe informati despre modulul softului erp:
Vedeti detalii!

Modulul Imobilizari

Include nomenclatorul de imobilizari cu date de perioadele de amortizare.

Modulul Imobilizari

Mai multe informati despre modulul softului erp:
Vedeti detalii!

Modulul Oferte

Modulul este axat pe realizarea ofertelor de produse si servicii ale firmei.

Modulul Oferte

Mai multe informati despre modulul softului erp:
Vedeti detalii!