Oferte

Oferte 2018-03-29T14:21:32+00:00

Modul de ofertare SolviERP – Sistem ERP CRM Performant

Modulul Oferte este axat pe realizarea ofertelor de produse si servicii din catalogul general sau a unor lucrari pentru care este necesara intocmirea unui deviz. Pot fi editate oferte generale ale firmei sau oferte personalizate pentru un anumit client.

Ofertele de produse si servicii din catalogul general pot fi oferte generale sau oferte personalizate pentru actuali sau potentiali clienti. Ele pot fi definite prin adaugare produs cu produs in lista din oferta, sau prin adaugarea unei intregi categorii de produse.

Unei oferte i se pot defini un text care va fi tiparit inainte si respectiv un text care se va tipari dupa lista de produse din oferta.

De asemenea unei oferte i se poate stabili ordinea in care vor apare produsele in lista: alfabetica, pret crescator, pret descrescator. Preturile listate in oferta pot fi cu, sau fara TVA, in functie de optiunea utilizatorului. De asemenea se poate stabili daca in oferta pe langa denumire la fiecare produs va aparea si descrierea lor. Produsele introduse in oferta vor apare intr-o ordine pe care o stabileste utilizatorul.

Avantajul utilizarii unui sistem de ofertare pe care il propunem consta in faptul ca se va lucra intr-un cadru ordonat. Pentru firmele cu agenti de vanzari care fac oferte clientilor, atunci acestea vor avea un caracter unitar. De asemenea exista posibilitatea urmaririi ofertelor date clientilor de catre o persoana abilitata din cadrul firmei.

Pentru ca sistemul ofera posibilitatea de a avea oricand un istoric al ofertelor facute pentru un anumit client, se diminueaza posibilitatea ca o oferta data acestuia sa aiba date care nu se potrivesc cu ofertele anterioare pe care acesta le are.

Pentru ofertele care presupun intocmirea unui deviz de lucrari sistemul ofera un mod standard, rapid si usor, de intocmire a acestora in baza catalogului de produse si servicii ale firmei. In baza listei de produse si lucrari se genereaza un deviz care respecta cadrul legislativ actual de calcul al recapitulatiei acestuia: cotelor de manopera, cotelor de indirecte si profit.

Toti coeficientii utilizati in calculul devizelor sunt parametrizabili, deci pot fi modificati pentru a respecta legislatia in vigoare sau pentru a putea adapta devizul unui client care are cerinte deosebite.
In cazul in care se incepe executia lucrarilor ofertate printr-un deviz astfel intocmit, el poate fi apoi urmarit in fazele de executie in cadrul Modulului Productie.

Cateva din extensiile care pot fi realizate:

  • Se pot particulariza devizele oferta pentru diverse sectoare de activitate (productie de mobila, productie de tamplarie PVC sau aluminiu, etc)
  • Se poate implementa un sistem de transmitere a ofertelor in mod automat catre clienti prin email

Alte module oferite de programul SolviERP:

Modulul Imobilizari

Include nomenclatorul de imobilizari cu date de perioadele de amortizare.

Modulul Imobilizari

Mai multe informati despre modulul softului erp:
Vedeti detalii!

Modulul Personal

Modulul este specializat in evidenta contractelor si conditiilor contractuale.

Modulul Personal

Mai multe informati despre modulul softului erp:
Vedeti detalii!

Modulul Productie

Modulul Productie permite pregatirea, urmarirea si decontarea productiei.

Modulul Productie

Mai multe informati despre modulul softului erp:
Vedeti detalii!